Over ons » Houten wenskaarten » Gepersonaliseerde kaartjes

Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje in hout? Zoek niet langer verder. Ik ontwerp graag vrijblijvend enkele voorbeelden, volledig in samenspraak en rekening houdend met jullie richtlijnen.

Prijs wordt bepaald volgens hoeveelheiden in samenspraak! Er wordt steeds vooraf een vrijblijvende offerte opgemaakt.

Wil je een herinnering van een dierbare levendig houden, een zwangerschap origineel aankondigen of een gepersonaliseerd communiekaartje?

Wij maken volledig gepersonaliseerde kaartjes volgens jullie wensen.

Steeds in nauw overleg!

Mogelijkheid tot het laseren van een tekst, foto, tekening. Mogelijkheid tot het laseren van een persoonlijke boodschap op de achterzijde.

Verschillende varianten beschikbaar.

Bij de vierkante kaartjes is er een mogelijkheid tot het aankopen van een houten steunblokje à 1.20€ stuk

Een foto op hout past in elk interieur. Door de warme en zachte uitstraling van het hout krijgt de foto een bijzonder effect. Een gegraveerde familiefoto, een foto van jullie als koppel van van iemand bijzonder? Alles is mogelijk.

Om een mooi resultaat te bekomen zijn enkel foto's van hoge resolutie die niet bewerkt zijn met filters geschikt!

De afbeelding op het hout is steeds zwart/wit!

Wens je een persoonlijke boodschap te vermelden op de achterzijde? Vermeld dit dan bij opmerkingen in de laatste stap bij de betaling.

 

Afscheid moeten nemen van je trouwe viervoeter maar blijft hij/zij eeuwig in je hart? We maken mooie herdenkingskaartjes met een gelaserde foto van je viervoeter. Er is mogelijkheid om een persoonlijke boodschap onder de foto te graveren. Verschillende formaten mogelijk.

Heb je een leuk idee in je hoofd maar je weet niet precies hoe eraan te beginnen? Geen probleem, ik bespreek graag de mogelijkheden. Ik werk heel graag enkele ontwerpen uit rekening houdend met jouw wensen en ideeën. Enkel het gekozen ontwerp wordt in rekening gebracht. Mogelijkheden in A6, A5 of A4 formaat. Prijs vanaf 6.50€

Deze uitgesneden houten voeten zorgen ervoor dat je de A4 houten poster rechtop kan laten staan.

Te verkrijgen in staande of liggende versie